In het kort de voordelen:

  1. Applicatie cursussen tegen gereduceerde prijs en op het VEC in Drachten. Dit betekent dat je niet halverwege het land moet zijn en dus bespaart op reiskosten. Verder kan je doordat je reistijd bespaart na de cursus eventueel nog met je leerlingen gaan lessen.
  2. De activiteiten die we doen op de slipbaan.(VEC Drachten) Doordat je als ABL-lid automatisch ook lid bent van de Stichting Bevordering Verkeerseducatie(SBV) kan je meedoen met de vele activiteiten welke ze organiseren. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Drive Clean, VNN project, ROSO, Alcohol op weg en coach 2toDrive.
  3. De ABL gaat op regelmatig in overleg met de gemeente Leeuwarden over zaken met betrekking tot verkeerssituatie’s, bebording etc. en met het CBR, waarin we ook uw stem kunnen laten gelden.
  4. De ABL is er voor de rij-instructeurs en rijschoolhouders en zorgen ervoor dat u ook als eenmanszaak toch nog een gevoel kan hebben niet alleen te staan. Ze organiseert groepsuitjes, bijeenkomsten met interessante gasten, zorgt voor een attentie bij een jubileum maar ook bij ziekte en kan bemiddelen bij vervanging wanneer u door ziekte niet in staat bent uw werk te verrichten.

Wilt u als rijschoolhouder of als instructeur van een deelnemende rijschoolhouder aan deze samenwerking meedoen, dan geeft dit u een aanmerkelijke hoeveelheid mogelijkheden waarmee u uw voordeel kunt doen. Buiten het feit dat we als instructeurs één vuist kunnen maken bij geschillen tussen de branche en andere rijschoolgerelateerde opponenten, blijft u op de hoogte van wat er in de rijschoolwereld speelt. Informatievoorziening speelt in deze tijd een belangrijke factor waar u als instructeur c.q. rijschoolhouder op inspeelt. “Het op de hoogte blijven van”, is zo’n belangrijke factor.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vul deze code in het veld eronder in:
captcha